26 jul 2015 16:13

26 jul 2015 22:19

Bråk och fylleri i Falköping

Under kvällen och natten till lördagen ska det ha skett nio stycken omhändertaganden för fylleri i Falköping. Även två anmälningar om misshandel gjordes under natten.

Efter kvällens festligheter i Falköping skedde flertalet omhändertagningar och anmälningar om misshandel. Nio stycken omhändertagningar gällande berusning ska ha skett under kvällen och natten, där personer har tagits in för att under sex timmar sova ruset av sig.

Vid midnatt ska även en man ha slagit en man och en kvinna vid Kyrkerör i Falköping. Mannen är misstänkt för misshandel.

Ett annat bråk mellan flera personer ska senare ha ägt rum vid St. Olofsgatan vid 04.00 tiden. En man ska ha slagit två andra män och en anmälan om misshndel har gjorts. Flera vittnen ska ha funnits till båda händelserna.

 

Efter kvällens festligheter i Falköping skedde flertalet omhändertagningar och anmälningar om misshandel. Nio stycken omhändertagningar gällande berusning ska ha skett under kvällen och natten, där personer har tagits in för att under sex timmar sova ruset av sig.

Vid midnatt ska även en man ha slagit en man och en kvinna vid Kyrkerör i Falköping. Mannen är misstänkt för misshandel.

Ett annat bråk mellan flera personer ska senare ha ägt rum vid St. Olofsgatan vid 04.00 tiden. En man ska ha slagit två andra män och en anmälan om misshndel har gjorts. Flera vittnen ska ha funnits till båda händelserna.