20 aug 2015 22:16

21 aug 2015 07:13

Två män med kniv rånade ung man

En ung man rånades av två knivbeväpnade män på Nils Ericsonsgatan nära tågstationen i Falköping vid 21-tiden på torsdagskvällen.

Efter rånet ska de båda männen, som enligt signalement ska vara i 25-30-årsåldern, ha sprungit i väg i riktning mot Berzeliigatan. Det unga rånoffret, en man född 1993, ska vara oskadd men chockad. Rånarna kom enligt polisen över 80 kronor i kontanter efter att ha hotat 22-åringen med sina knivar.

- Det verkar som om bägge rånarna var beväpnade med kniv. Vi har spanat i närområdet och är fortfarande på plats för att höra ögonvittnen till händelsen. Det finns inga gärningsmän gripna ännu, säger Jeanette Arvidsson, inre befäl vid Skövdepolisen.

En av de båda männen ska ha varit klädd i militärkeps och militärjacka. Den andre mannen bar en munkjacka med luva över huvudet.

Texten uppdateras.

Efter rånet ska de båda männen, som enligt signalement ska vara i 25-30-årsåldern, ha sprungit i väg i riktning mot Berzeliigatan. Det unga rånoffret, en man född 1993, ska vara oskadd men chockad. Rånarna kom enligt polisen över 80 kronor i kontanter efter att ha hotat 22-åringen med sina knivar.

- Det verkar som om bägge rånarna var beväpnade med kniv. Vi har spanat i närområdet och är fortfarande på plats för att höra ögonvittnen till händelsen. Det finns inga gärningsmän gripna ännu, säger Jeanette Arvidsson, inre befäl vid Skövdepolisen.

En av de båda männen ska ha varit klädd i militärkeps och militärjacka. Den andre mannen bar en munkjacka med luva över huvudet.

Texten uppdateras.