31 aug 2015 10:04

31 aug 2015 10:04

Wrågården bästa matproducent

PRIS.

Wrågården utanför Falköping fick ta emot priset som Årets lokala matproducent vid Matfestivalen i Skövde i helgen. ”En plats där alla känner sig välkomna med förmågan att skapa nya möjligheter till unika möten. Med värme och goda värdskap skapar man en positiv atmosfär och lyfter Skaraborg som en matregion”. Så skriver juryn, bestående av Next Skövde, Hushållningssällskapet samt Lokalproducerat i Väst, i sin motivering.

Wrågården utanför Falköping fick ta emot priset som Årets lokala matproducent vid Matfestivalen i Skövde i helgen. ”En plats där alla känner sig välkomna med förmågan att skapa nya möjligheter till unika möten. Med värme och goda värdskap skapar man en positiv atmosfär och lyfter Skaraborg som en matregion”. Så skriver juryn, bestående av Next Skövde, Hushållningssällskapet samt Lokalproducerat i Väst, i sin motivering.