16 sep 2015 09:44

16 sep 2015 09:45

Tummen upp för Kinnarps

Kinnarps Interior kommer även i fortsättningen att få leverera möbler och inredning till statliga myndigheter. Det står klart sedan Kammarkollegiets upphandling har avslutats. Avtalen beräknas totalt vara värda cirka en halv miljard kronor.

– Att Kinnarps väljs som leverantör ser vi som ett bevis på att vårt produktutbud är attraktivt och att vårt nät av återförsäljare är betydelsefullt, säger Per Lehmann, Sverigechef på Kinnarps Interior i ett pressmeddelande.

Kinnarps Interior kommer även i fortsättningen att få leverera möbler och inredning till statliga myndigheter. Det står klart sedan Kammarkollegiets upphandling har avslutats. Avtalen beräknas totalt vara värda cirka en halv miljard kronor.

– Att Kinnarps väljs som leverantör ser vi som ett bevis på att vårt produktutbud är attraktivt och att vårt nät av återförsäljare är betydelsefullt, säger Per Lehmann, Sverigechef på Kinnarps Interior i ett pressmeddelande.