22 sep 2015 19:18

22 sep 2015 19:18

Världens barn-konsert i Stenstorp

I Stenstorps kyrka anordnas en välgörenhetskonsert till förmån för Världens barn den 3 oktober.

Musiken står Sjung- och trallkören för under ledning av Mariann Svahn. Konserten som arrangeras av Svenska kyrkan och Röda korset i Stenstorp är en del av den nationella insamlingen som Radiohjälpen gör för Världens barn. Pengarna går till utbildning, rent vatten och trädplantering. Hjälpen förmedlas via Svenska kyrkans internationella arbete.

Kan man inte delta på konserten men vill bidra ändå kan man sätta in pengar på Radiohjälpens plusgirokonto eller skicka ett sms. Insamlingen tar också emot pengar via swish.

Musiken står Sjung- och trallkören för under ledning av Mariann Svahn. Konserten som arrangeras av Svenska kyrkan och Röda korset i Stenstorp är en del av den nationella insamlingen som Radiohjälpen gör för Världens barn. Pengarna går till utbildning, rent vatten och trädplantering. Hjälpen förmedlas via Svenska kyrkans internationella arbete.

Kan man inte delta på konserten men vill bidra ändå kan man sätta in pengar på Radiohjälpens plusgirokonto eller skicka ett sms. Insamlingen tar också emot pengar via swish.

  • Rikard Jansson