23 sep 2015 15:34

23 sep 2015 15:34

Polisen stannade bil - fyra rusade iväg

En polispatrull stoppade en personbil på Scheelegatan vid 14.30-tiden på onsdagen.

I samband med detta kastade någon ut något från bilen och fyra personer lämnade fordonet springande. Patrullen fick tag i en av personerna, en kvinna. Hon visade tydliga tecken på att narkotikapåverkan och medtogs för provtagning. Hon är misstänkt narkotikabrott eget bruk. Det är dock okänt vad som kastades ut ur bilen.

I samband med detta kastade någon ut något från bilen och fyra personer lämnade fordonet springande. Patrullen fick tag i en av personerna, en kvinna. Hon visade tydliga tecken på att narkotikapåverkan och medtogs för provtagning. Hon är misstänkt narkotikabrott eget bruk. Det är dock okänt vad som kastades ut ur bilen.