24 sep 2015 17:45

24 sep 2015 17:48

Barnteater med asagudar

FALBYGDENS MUSEUM

Barnteatern Odens öga spelas på museet söndagen den 11 oktober av teater Trollslända. Då får man höra en spännande berättelse om pojkens Björns äventyr och bravader under vikingatiden. Pjäsen handlar om Björns pappa, en vikingahövding som har blivit tillfångatagen. Björn ger sig av för att befria honom. På vägen möter han bland annat de fornnordiska asagudarna Tor och Loke. Med sig har han också den magiska amuletten ”Odens öga”. Från 7 år.

Barnteatern Odens öga spelas på museet söndagen den 11 oktober av teater Trollslända. Då får man höra en spännande berättelse om pojkens Björns äventyr och bravader under vikingatiden. Pjäsen handlar om Björns pappa, en vikingahövding som har blivit tillfångatagen. Björn ger sig av för att befria honom. På vägen möter han bland annat de fornnordiska asagudarna Tor och Loke. Med sig har han också den magiska amuletten ”Odens öga”. Från 7 år.

  • Rikard Jansson