29 sep 2015 19:52

29 sep 2015 21:51

Två skadade i olycka på väg 46

UPPDATERAD: En personbil och traktor kolliderade på väg 46 norr om Stenstorp mellan Skövde och Falköping vid klockan 19.45 på tisdagskvällen. Två kvinnor fick föras till Skaraborgs sjukhus med lindriga skador.

Biåde bilen och traktorn färdade på väg 46 i nordluig riktning när bilen av hittills okänd anledning körde in i traktorns bakparti. I bilen färdades en kvinna som skadades lindrigt när bilen hamnade på sidan på vägen. Räddningstjänsten fick klippa upp taket på bilen för att få ut kvinnan som inte kunde ta sig ur fordonet på egen hand.

I traktorn färdades en man med sin dotter. Den senare fick även hon föras till sjukhus med lindriga skador.

Efter olyckan rådde det totalstopp på vägen i en dryg timme medan bärgningsarbetet pågick.

 

Biåde bilen och traktorn färdade på väg 46 i nordluig riktning när bilen av hittills okänd anledning körde in i traktorns bakparti. I bilen färdades en kvinna som skadades lindrigt när bilen hamnade på sidan på vägen. Räddningstjänsten fick klippa upp taket på bilen för att få ut kvinnan som inte kunde ta sig ur fordonet på egen hand.

I traktorn färdades en man med sin dotter. Den senare fick även hon föras till sjukhus med lindriga skador.

Efter olyckan rådde det totalstopp på vägen i en dryg timme medan bärgningsarbetet pågick.

 

Till händelsekartan