30 sep 2015 14:49

30 sep 2015 15:32

Brand i källarförråd

Räddningstjänsten larmades till en källarbrand på Margaretagatan i Falköping vid 14.40-tiden på onsdagen. Det var ett låst förråd som brann, vilket gjorde att räddningstjänsten fick bryta sig in för att kunna påbörja släckningsinsatsen. Branden kunde begränsas till det aktuella förrådet och efter släckning ventilerades källaren. Inga personer kom till skada vid händelsen som kommer att utfredas av polisen.

Brandorsaken är okänd.

 

Räddningstjänsten larmades till en källarbrand på Margaretagatan i Falköping vid 14.40-tiden på onsdagen. Det var ett låst förråd som brann, vilket gjorde att räddningstjänsten fick bryta sig in för att kunna påbörja släckningsinsatsen. Branden kunde begränsas till det aktuella förrådet och efter släckning ventilerades källaren. Inga personer kom till skada vid händelsen som kommer att utfredas av polisen.

Brandorsaken är okänd.