30 sep 2015 19:28

30 sep 2015 19:37

Thomas Hjert slutar - blir vd

Thomas Hjert lämnar tjänsten som kommundirektör i Falköpings kommun och blir istället vd för Falköping Nu, uppger kommunen i ett pressmeddelande.

– Det har varit intressanta och utvecklande men intensiva år i ledningen för en stor offentlig organisation. Jag känner att jag har genomfört ett internt förändringsarbete och vill nu gå vidare i yrkeslivet, säger Thomas Hjert som blir kvar i Falköping som ny verkställande direktör för Falköping Nu.

– Det är glädjande att Thomas Hjerts gedigna kompetens kommer Falköping tillgodo även i fortsättningen. Hjert är rätt person att leda detta strategiska utvecklingsområde, säger kommenterar kommunstyrelsens ordförande Conny Johansson (S).

– Jag har uppskattat Thomas Hjerts arbetsinsats. Han har gjort ett mycket bra jobb som kommundirektör och bland annat utvecklat och förtydligat vårt interna arbete med mål och visioner,

Thomas Hjert tillträder tjänsten som verkställande direktör i Falköping Nu i oktober. Biträdande kommundirektör Katarina Andersson blir tills vidare tillförordnad kommundirektör. Processen att rekrytera ny kommundirektör inleds inom några veckor.

– Det har varit intressanta och utvecklande men intensiva år i ledningen för en stor offentlig organisation. Jag känner att jag har genomfört ett internt förändringsarbete och vill nu gå vidare i yrkeslivet, säger Thomas Hjert som blir kvar i Falköping som ny verkställande direktör för Falköping Nu.

– Det är glädjande att Thomas Hjerts gedigna kompetens kommer Falköping tillgodo även i fortsättningen. Hjert är rätt person att leda detta strategiska utvecklingsområde, säger kommenterar kommunstyrelsens ordförande Conny Johansson (S).

– Jag har uppskattat Thomas Hjerts arbetsinsats. Han har gjort ett mycket bra jobb som kommundirektör och bland annat utvecklat och förtydligat vårt interna arbete med mål och visioner,

Thomas Hjert tillträder tjänsten som verkställande direktör i Falköping Nu i oktober. Biträdande kommundirektör Katarina Andersson blir tills vidare tillförordnad kommundirektör. Processen att rekrytera ny kommundirektör inleds inom några veckor.