12 okt 2015 07:18

12 okt 2015 07:37

"Elda inte skräp på kvällen"

FALKÖPING

Räddningstjänsten vid tretiden på måndagsmorgonen larm om att det brann vid Öja utanför Falköping. En bilist hade slagit larm. Det visade sig att det var någon som eldat skräp. Räddningstjänsten åkte till platsen och släckte det sista, även om det inte var fara för någon spridning, mest för att man inte skulle få in mer larm om branden.

– Det är olämpligt att elda på kvällen eftersom det syns lång väg i mörkret, säger John Hjortsberg, räddningschef i beredskap.

Räddningstjänsten vid tretiden på måndagsmorgonen larm om att det brann vid Öja utanför Falköping. En bilist hade slagit larm. Det visade sig att det var någon som eldat skräp. Räddningstjänsten åkte till platsen och släckte det sista, även om det inte var fara för någon spridning, mest för att man inte skulle få in mer larm om branden.

– Det är olämpligt att elda på kvällen eftersom det syns lång väg i mörkret, säger John Hjortsberg, räddningschef i beredskap.

Till händelsekartan