16 okt 2015 15:53

16 okt 2015 15:53

Ållebergsgymnasiet fick pris på gala

Ållebergsgymnasiet korades till Årets marknadsförare i Skaraborg på Näringslivsgalan i Skövde.

Näringslivsgalan i Skövde hölls i torsdags kväll och då delades bland annat priset för Årets marknadsförare i Skaraborg ut av Marknadsföreningen Skaraborg. Syftet med priset är att uppmärksamma och belöna ett i Skaraborg verksamt företag eller en organisation som har gjort en stark marknadsföringsinsats.

Motiveringen löd: ”Med fler aktörer än någonsin som konkurrerar på en mycket tuff marknad har årets pristagare inte bara modet att stå ut i bruset, de är också trygga i sin roll. De vågar göra tvärtom, men ändå rakt på. Med tv-reklam och aktiva mediekanaler har de byggt ett starkt varumärke och därigenom en verksamhet som bidrar till en framtida kompetensförsörjning i Skaraborg.”

– Vi har försökt tänka på ett lite annorlunda sätt, vi har inte presenterat oss med det som är kärnverksamheten (undervisning). Vi har marknadsfört oss genom att få fram en känsla. Vi behövde bygga ett nytt varumärke från grunden, sade Torbjörn Karlsson, gymnasiechef på Ålleberg, som tog emot priset tillsammans med Conny Johansson, kommunstyrelsens ordförande (S).

Näringslivsgalan i Skövde hölls i torsdags kväll och då delades bland annat priset för Årets marknadsförare i Skaraborg ut av Marknadsföreningen Skaraborg. Syftet med priset är att uppmärksamma och belöna ett i Skaraborg verksamt företag eller en organisation som har gjort en stark marknadsföringsinsats.

Motiveringen löd: ”Med fler aktörer än någonsin som konkurrerar på en mycket tuff marknad har årets pristagare inte bara modet att stå ut i bruset, de är också trygga i sin roll. De vågar göra tvärtom, men ändå rakt på. Med tv-reklam och aktiva mediekanaler har de byggt ett starkt varumärke och därigenom en verksamhet som bidrar till en framtida kompetensförsörjning i Skaraborg.”

– Vi har försökt tänka på ett lite annorlunda sätt, vi har inte presenterat oss med det som är kärnverksamheten (undervisning). Vi har marknadsfört oss genom att få fram en känsla. Vi behövde bygga ett nytt varumärke från grunden, sade Torbjörn Karlsson, gymnasiechef på Ålleberg, som tog emot priset tillsammans med Conny Johansson, kommunstyrelsens ordförande (S).