25 okt 2015 14:51

25 okt 2015 14:51

Sålde kniv till kvinna - som skulle hugga man

En person sålde på lördagseftermiddagen en kniv till en kvinna.

När försäljningen var genomförd berättade kvinnan att hon skulle hugga en man med den. Säljaren ringde då till polisen. Såväl kvinnan som det tilltänkta offret är av polisen kända missbrukare. Mannen befann sig dock inte i stan och var utom fara. Polisen omhändertog kniven och lät kvinnan gå hem och sova. Hon är misstänkt för brott mot knivlagen.

När försäljningen var genomförd berättade kvinnan att hon skulle hugga en man med den. Säljaren ringde då till polisen. Såväl kvinnan som det tilltänkta offret är av polisen kända missbrukare. Mannen befann sig dock inte i stan och var utom fara. Polisen omhändertog kniven och lät kvinnan gå hem och sova. Hon är misstänkt för brott mot knivlagen.