28 okt 2015 13:00

28 okt 2015 13:56

Brand i jaktstuga

Strax efter klockan tio i förmiddags brann det i en jaktstuga i Träleborg, Falköping.

Ingen människa ska ha skadats i samband med händelsen men stugan brann ner till grunden. När en partull från Räddningstjänsten kom till platsen hade lågorna spridit sig till den närmsta terrängen, något som styrkan snabbt fick under kontroll.

Det är fortfarande oklart vad som har orsakat branden, det skrevs en anmälan om skadegörelse genom brand.
 

Ingen människa ska ha skadats i samband med händelsen men stugan brann ner till grunden. När en partull från Räddningstjänsten kom till platsen hade lågorna spridit sig till den närmsta terrängen, något som styrkan snabbt fick under kontroll.

Det är fortfarande oklart vad som har orsakat branden, det skrevs en anmälan om skadegörelse genom brand.
 

Till händelsekartan