05 nov 2015 06:00

05 nov 2015 06:00

Fackeltåg mot rasism till helgen

KRISTALLNATT

Till minne av Kristallnatten ska det på söndag arrangeras ett fackeltåg mot rasism. Det blir samling vid nybyggda Skateparken på Odenområdet kl. 16. Man går sedan gemensamt i fackeltåg mot Stora torget. Tal ska hållas där av bland andra riksdagsledamöterna Carina Ohlsson och Kristina Höj Larsen. Dessutom blir det musik, dans och fika. Arrangörer är Connect Falköping, S-kvinnor, Miljöpartiet och Vänsterpartiet.

Till minne av Kristallnatten ska det på söndag arrangeras ett fackeltåg mot rasism. Det blir samling vid nybyggda Skateparken på Odenområdet kl. 16. Man går sedan gemensamt i fackeltåg mot Stora torget. Tal ska hållas där av bland andra riksdagsledamöterna Carina Ohlsson och Kristina Höj Larsen. Dessutom blir det musik, dans och fika. Arrangörer är Connect Falköping, S-kvinnor, Miljöpartiet och Vänsterpartiet.