05 nov 2015 06:00

05 nov 2015 06:00

Stor tillställning för företagare

NÄRINGSLIV

Företagarna Falköping bjuder in till Näringslivsbanketten, som i år kommer att vara på Ållebergsgymnasiet den 26 november. Med anledning av att det var 30 år sedan som priset för Årets företagare först delades ut kommer Näringslivsdagen att bli något pampigare. Det utlovas en ”helkväll med underhållning, mingel, musik, god mat och fantastiska pristagare.” Förutom Årets företagare kommer andra priskategorier att delas ut, till exempel Årets Falköpingsambassadör, Årets rookie, Årets handlare och Årets lantbrukare. Underhållningen kommer Janes Bomb och Teaterboven att stå för.

Företagarna Falköping bjuder in till Näringslivsbanketten, som i år kommer att vara på Ållebergsgymnasiet den 26 november. Med anledning av att det var 30 år sedan som priset för Årets företagare först delades ut kommer Näringslivsdagen att bli något pampigare. Det utlovas en ”helkväll med underhållning, mingel, musik, god mat och fantastiska pristagare.” Förutom Årets företagare kommer andra priskategorier att delas ut, till exempel Årets Falköpingsambassadör, Årets rookie, Årets handlare och Årets lantbrukare. Underhållningen kommer Janes Bomb och Teaterboven att stå för.

  • Jesper Sydhagen