17 dec 2015 14:54

17 dec 2015 14:59

Klart med ny kommundirektör

FALKÖPING

Den tillförordnade kommundirektören Katarina Andersson blir från och med den 1 januari ny kommundirektör.

Den tillförordnade kommundirektören Katarina Andersson blir från och med den 1 januari ny kommundirektör. Hon har haft den tillfälliga tjänsten sedan oktober i år och är därför insatt i arbetsuppgifterna som bland annat innebär att planera, leda, utveckla och samordna den kommunala verksamheten.

Katarina Andersson har tidigare arbetat som undervisningsråd och mångfaldsexpert på Myndigheten för skolutveckling. Hon har drygt 25-års erfarenhet av att jobba i Falköpings kommun och har gjort det som bland annat rektor och förvaltningschef på Kompetens- och arbetslivsförvaltningen.

Hon har studerat på Göteborgs universitet och Högskolan för lärande och kommunikation i Jönköping, i grunden är hon utbildad pedagog.

Den tillförordnade kommundirektören Katarina Andersson blir från och med den 1 januari ny kommundirektör. Hon har haft den tillfälliga tjänsten sedan oktober i år och är därför insatt i arbetsuppgifterna som bland annat innebär att planera, leda, utveckla och samordna den kommunala verksamheten.

Katarina Andersson har tidigare arbetat som undervisningsråd och mångfaldsexpert på Myndigheten för skolutveckling. Hon har drygt 25-års erfarenhet av att jobba i Falköpings kommun och har gjort det som bland annat rektor och förvaltningschef på Kompetens- och arbetslivsförvaltningen.

Hon har studerat på Göteborgs universitet och Högskolan för lärande och kommunikation i Jönköping, i grunden är hon utbildad pedagog.