26 dec 2015 22:06

26 dec 2015 22:06

Man misshandlad med tillhygge

FALKÖPING

En man i 35-årsåldern misshandlades på lördagskvällen på Östertullsgatan i Falköping.

- Två eller tre personer misshandlade mannen med någon form av tillhygge. Han fördes till ambulans till sjukhus men jag har ingen uppgift om mannens tillstånd, berättar Joakim Hansson, vakthavande befäl vid polisen i Västra Götaland.

Rubriceringen är grov misshandel då mannen blev misshandlad med någon form av tillhygge. Ingen hade under lördagskvällen gripits för brottet.

- Två eller tre personer misshandlade mannen med någon form av tillhygge. Han fördes till ambulans till sjukhus men jag har ingen uppgift om mannens tillstånd, berättar Joakim Hansson, vakthavande befäl vid polisen i Västra Götaland.

Rubriceringen är grov misshandel då mannen blev misshandlad med någon form av tillhygge. Ingen hade under lördagskvällen gripits för brottet.