24 mar 2016 06:00

24 mar 2016 06:00

Katt på hett plåttak spelas

FALKÖPING

Katt på hett plåttak sätts upp på stadsteatern den första april.

På scenen finns Frida Beckman, Jesper Feldt, Bill Hugg, Lisa Larsson, Erik Magnusson, Ulla Tylén och Björn Wahlberg.

– Katt på hett plåttak sätter fingret på ett normsystem som jag känner igen mig i, ett system som vi alla upprätthåller trots att det försvårar för oss att leva de liv som vi egentligen vill och förtjänar, säger regissören Carl Johan Carlson som samtalar med publiken innan.

På scenen finns Frida Beckman, Jesper Feldt, Bill Hugg, Lisa Larsson, Erik Magnusson, Ulla Tylén och Björn Wahlberg.

– Katt på hett plåttak sätter fingret på ett normsystem som jag känner igen mig i, ett system som vi alla upprätthåller trots att det försvårar för oss att leva de liv som vi egentligen vill och förtjänar, säger regissören Carl Johan Carlson som samtalar med publiken innan.