05 apr 2016 14:21

05 apr 2016 14:23

Klass 1 på Dotorpsskolan vann Presstationen

FALKÖPING

Klass 1 på Dotorpsskolan i Falköping vann Prestationen och fick 10 000 kronor. Priset delades ut av Irma Rydén från Mediekompass Skaraborg under tisdagsmorgonen.

Klassen hade alla rätt i finalen och gjorde bästa barnsidan.

Juryns motivering lyder: Detta är en innehållsrik sida där vi ser att ni har lagt ner mycket arbete. Sidan är jättefint presenterad och uppställd, enkelt och tydligt. Vi gillar ert varierande innehåll med bland annat egna foton, teckningar, en saga, Barbies modeutveckling och en tecknad bildnotis från ett cirkusbesök. Ni har hittat saker i er vardag och i ert närområde att berätta om - och det är bra! Vi tror att andra försteklassare gillar att läsa er barnsida. Fantastiskt jobbat av sjuåringar!

Klassen hade alla rätt i finalen och gjorde bästa barnsidan.

Juryns motivering lyder: Detta är en innehållsrik sida där vi ser att ni har lagt ner mycket arbete. Sidan är jättefint presenterad och uppställd, enkelt och tydligt. Vi gillar ert varierande innehåll med bland annat egna foton, teckningar, en saga, Barbies modeutveckling och en tecknad bildnotis från ett cirkusbesök. Ni har hittat saker i er vardag och i ert närområde att berätta om - och det är bra! Vi tror att andra försteklassare gillar att läsa er barnsida. Fantastiskt jobbat av sjuåringar!