09 apr 2016 10:25

09 apr 2016 12:24

Cirkus Skratt kommer inte

FALKÖPING: Gratis cirkusföreställning inställd i Falköping

Nu på söndag den 10 april skulle Cirkus Skratt gästa Falköping för två gratisföreställningar. Nu säger kommunen i ett pressmeddelande att cirkusen inte kommer.

På söndag skulle Cirkus Skratt ge två föreställningar som skulle vara gratis. I ett pressmeddelande som kommunens kommunikationschef Pascal Tshibanda sänt ut berättar han att cirkusen meddelat att de inte kommer. Falköpings kommun har enligt pressmeddelandet fått det negativa beskedet i dag på lördagsmorgonen. Cirkus Skratt anger som orsak att transporten av cirkusen från utlandet inte kunna genomföras enligt plan. För de Falköpingsbor som har fått gratisbiljetter till cirkusen så ber kommunen dem att spara dessa tillsvidare.

På söndag skulle Cirkus Skratt ge två föreställningar som skulle vara gratis. I ett pressmeddelande som kommunens kommunikationschef Pascal Tshibanda sänt ut berättar han att cirkusen meddelat att de inte kommer. Falköpings kommun har enligt pressmeddelandet fått det negativa beskedet i dag på lördagsmorgonen. Cirkus Skratt anger som orsak att transporten av cirkusen från utlandet inte kunna genomföras enligt plan. För de Falköpingsbor som har fått gratisbiljetter till cirkusen så ber kommunen dem att spara dessa tillsvidare.