15 apr 2016 06:00

15 apr 2016 06:00

Up with people till Falköping

FALKÖPING: Ungdomar från hela världen

Det blir stor internationell prägel i Falköping under vecka 18 när Up with people gästar kommunen med sin show.

Den internationella organisationen och showgruppen kommer till Falköping den första veckan i maj med showen The Journey – Feel the music, live your dream and change the world.

Föreställningen, som ges tre gånger på Stadsteatern den 7 och 8 maj under besöket i Falköping, beskrivs som en färgglad och storslagen musik- och dansshow med ett positivt budskap om ökad förståelse och en bättre värld!

I gruppen ingår cirka 100 ungdomar från hela världen som reser tillsammans, bor i värdfamiljer, besöker skolor och arbetar för ökad kommunikation och integration. Under besöket i Falköping blir det flera workshops tillsammans med Ållebergsgymnasiet. Falköping är en av två svenska orter som Up with People besöker.

Den internationella organisationen och showgruppen kommer till Falköping den första veckan i maj med showen The Journey – Feel the music, live your dream and change the world.

Föreställningen, som ges tre gånger på Stadsteatern den 7 och 8 maj under besöket i Falköping, beskrivs som en färgglad och storslagen musik- och dansshow med ett positivt budskap om ökad förståelse och en bättre värld!

I gruppen ingår cirka 100 ungdomar från hela världen som reser tillsammans, bor i värdfamiljer, besöker skolor och arbetar för ökad kommunikation och integration. Under besöket i Falköping blir det flera workshops tillsammans med Ållebergsgymnasiet. Falköping är en av två svenska orter som Up with People besöker.