10 maj 2016 06:00

10 maj 2016 06:00

Emelie tävlar i vård och omsorg

FALKÖPING: Till Yrkes-SM i Malmö

Den här veckan avgörs Yrkes-SM i vård och omsorg i Malmö. En av de tävlande är Emelie Fredriksson från Ållebergsgymnasiet i Falköping.

När deltävlingen inför Yrkes-SM avgjordes i Falköping den 20 januari i år vann Emelie Fredriksson. Hon går tredje året på vård- och omsorgsprogrammet på Ållebergsgymnasiet. I och med vinsten tog hon sig till Yrkes-SM i vård och omsorg som avgörs i Malmö den 11-13 maj.

Emelie, och hennes mentor Gabriella Pirklbauer, åker till Malmö under tisdagen för att förbereda sig. Eleverna i årskurs tre och några i årskurs 1 och 2 på vård- och omsorgsprogrammet åker till Malmö på torsdag för att stötta och heja på Emelie. Den som vinner Yrkes-SM får representera Sverige i Yrkes-EM i Göteborg och Yrkes-VM i Abu Dhabi.

När deltävlingen inför Yrkes-SM avgjordes i Falköping den 20 januari i år vann Emelie Fredriksson. Hon går tredje året på vård- och omsorgsprogrammet på Ållebergsgymnasiet. I och med vinsten tog hon sig till Yrkes-SM i vård och omsorg som avgörs i Malmö den 11-13 maj.

Emelie, och hennes mentor Gabriella Pirklbauer, åker till Malmö under tisdagen för att förbereda sig. Eleverna i årskurs tre och några i årskurs 1 och 2 på vård- och omsorgsprogrammet åker till Malmö på torsdag för att stötta och heja på Emelie. Den som vinner Yrkes-SM får representera Sverige i Yrkes-EM i Göteborg och Yrkes-VM i Abu Dhabi.