04 jul 2016 20:35

04 jul 2016 21:58

Försökte tända på skola - smet

FALKÖPING

Polisen fick under måndagskvällen in ett larm om att tre ungdomar ska ha försökt sätta eld på Kyrkerörskolan i Falköping.

(Uppdaterad) Ungdomarna har setts stryka runt vid skolan och de ska även ha tänt på något vid en vägg. När en privatperson upptäckte ungdomarna ska de ha smitit från platsen. Räddningstjänsten, som kom till platsen, kunde de se att det var en petflaska med bensin de satt i brand och att det flera petflaskor låg kvar på marken. Branden ska dock ha självslocknat.

– Vi har både signalement och vittnesmål, så vi ska nog få tag på dem, säger Ulla Brehm vid polisen till SLA.ping.

(Uppdaterad) Ungdomarna har setts stryka runt vid skolan och de ska även ha tänt på något vid en vägg. När en privatperson upptäckte ungdomarna ska de ha smitit från platsen. Räddningstjänsten, som kom till platsen, kunde de se att det var en petflaska med bensin de satt i brand och att det flera petflaskor låg kvar på marken. Branden ska dock ha självslocknat.

– Vi har både signalement och vittnesmål, så vi ska nog få tag på dem, säger Ulla Brehm vid polisen till SLA.ping.