15 jul 2016 15:45

15 jul 2016 17:16

Körde i dike med släp

FALKÖPING

En trafikolycka inträffade vid 14.30 tiden i Falköping.

En personbil med släp körde av okänd anledning i diket.

– Föraren, som var en man i 60-årsåldern, stod på på benen efter olyckan och ska inte ha ådragit sig några allvarligare skador. Han fördes ändå till sjukhus för kontroll, sa Jeanette Arvidsson, stationsinspektör på polisen i Falköping.

En medpassagerare ska ha klarat sig oskadd och bärgare förde bort släpet som legat i diket.

En personbil med släp körde av okänd anledning i diket.

– Föraren, som var en man i 60-årsåldern, stod på på benen efter olyckan och ska inte ha ådragit sig några allvarligare skador. Han fördes ändå till sjukhus för kontroll, sa Jeanette Arvidsson, stationsinspektör på polisen i Falköping.

En medpassagerare ska ha klarat sig oskadd och bärgare förde bort släpet som legat i diket.