27 jul 2016 08:03

27 jul 2016 08:06

Bråk på boende för ensamkommande barn

FALKÖPING

Vid 03-tiden natten mot onsdag tillkallades polis till ett boende för ensamkommande flyktingbarn på Ällagatan i Falköping.

Det var personalen på boendet som larmade polisen.

– Det var ett bråk med sex-sju personer inblandade. Det var stökigt men när polisen kom till platsen hade killarna lugnat ner sig även om stämningen var hätsk. Några av personerna är misstänkta för ringa misshandel, säger Peter Adlersson, presstalesperson i region väst.

 

Det var personalen på boendet som larmade polisen.

– Det var ett bråk med sex-sju personer inblandade. Det var stökigt men när polisen kom till platsen hade killarna lugnat ner sig även om stämningen var hätsk. Några av personerna är misstänkta för ringa misshandel, säger Peter Adlersson, presstalesperson i region väst.