28 jul 2016 06:00

28 jul 2016 06:00

Allsångskväll med känd musik

FALKÖPING: Sommarmusik med låtar av Simon & Garfunkel

Sommarunderhållningen på Mösseberg är populär och på den tredje allsångskvällen blir musiktemat låtar av Paul Simon och Art Garfunkel. På torsdag gästar Jörgen Nilsson allsången för att framföra deras låtar.
– Man bara blundar och njuter av Simon & Garfunkels låtar, säger Jörgen Nilsson.

Sommarunderhållningen vid Pankasjön på Mösseberg är en populär plats att besöka på allsångskvällarna. På torsdag är det dags för säsongens tredje evenemang och då står låtar av Paul Simon och Art Garfunkel för musiktemat.

Perra Ljungberg och Anders Granström kommer tillsammans med deras gästartist, Jörgen Nilsson, att bjuda på ett antal kända sånger från Simon & Garfunkels stora låtskatt.

Jörgen Nilsson var med och startade upp Falköpingsbandet Frontline band, och ett av bandet första musikuppdrag var att göra en hyllningskonsert till Simon & Garfunkel. Då framfördes låtarna med både kör och symfoniorkester.

Göteborgaren Jörgen Nilsson har sjungit deras låtar redan i sin ungdom, han har även varit engagerad i ett flertal musikalroller i olika uppsättningar i Skövde.

– Man bara blundar och njuter av Simon & Garfunkels låtar, det ska bli kul att framföra de här sångerna igen, säger Jörgen Nilsson i ett pressmeddelande. Egentligen passar formatet bra, en gitarr, bas och sång: Det är nära originalet, säger han.

Som vanligt på sommarunderhållningen blir det också allsång där publiken bjuds in till att klämma i för full hals till kända låtar. En musikfrågesort står också på programmet.

Sommarunderhållningen vid Pankasjön på Mösseberg är en populär plats att besöka på allsångskvällarna. På torsdag är det dags för säsongens tredje evenemang och då står låtar av Paul Simon och Art Garfunkel för musiktemat.

Perra Ljungberg och Anders Granström kommer tillsammans med deras gästartist, Jörgen Nilsson, att bjuda på ett antal kända sånger från Simon & Garfunkels stora låtskatt.

Jörgen Nilsson var med och startade upp Falköpingsbandet Frontline band, och ett av bandet första musikuppdrag var att göra en hyllningskonsert till Simon & Garfunkel. Då framfördes låtarna med både kör och symfoniorkester.

Göteborgaren Jörgen Nilsson har sjungit deras låtar redan i sin ungdom, han har även varit engagerad i ett flertal musikalroller i olika uppsättningar i Skövde.

– Man bara blundar och njuter av Simon & Garfunkels låtar, det ska bli kul att framföra de här sångerna igen, säger Jörgen Nilsson i ett pressmeddelande. Egentligen passar formatet bra, en gitarr, bas och sång: Det är nära originalet, säger han.

Som vanligt på sommarunderhållningen blir det också allsång där publiken bjuds in till att klämma i för full hals till kända låtar. En musikfrågesort står också på programmet.