10 okt 2016 06:00

10 okt 2016 06:00

Fritidsbanken har öppnat för sportlån

FALKÖPING: Nu finns fritidsgrejor att låna

Nu har Fritidsbanken öppnat i Falköping, på det sportiga bankstället kan man få låna fritidsutrustning helt gratis. Utrustningen som finns att låna består av skänkta prylar, exempelvis bollar, skidutrustning och racketar.

Fritidsbanken är ingen vanlig bank vilken som helst utan här finns enbart prylar med sportkaraktär. Precis som på ett bibliotek ska man kunna låna sportsaker gratis.

Här ska en mängd sportprylar finnas att låna, det kan vara alltifrån basketbollar, inlines, snowboard till cyklar eller golfklubbor. Tanken med Fritidsbanken är att uppmuntra till en mer aktiv fritid, genom att låna olika utrustningar gratis kan man prova på olika sportiga aktiviteter.

Man kan även lämna in avlagda sport- och fritidsprylar som man inte har användning för längre.

Fritidsbanken är ingen vanlig bank vilken som helst utan här finns enbart prylar med sportkaraktär. Precis som på ett bibliotek ska man kunna låna sportsaker gratis.

Här ska en mängd sportprylar finnas att låna, det kan vara alltifrån basketbollar, inlines, snowboard till cyklar eller golfklubbor. Tanken med Fritidsbanken är att uppmuntra till en mer aktiv fritid, genom att låna olika utrustningar gratis kan man prova på olika sportiga aktiviteter.

Man kan även lämna in avlagda sport- och fritidsprylar som man inte har användning för längre.