26 maj 2017 12:45

26 maj 2017 14:17

Trafikolycka utanför Falköping

FALKÖPING

En singelolycka inträffade på väg 47 strax utanför Falköping under fredagen.

Olyckan skedde runt 12-tiden på riksväg 47 mellan Ullene och Gökhem. Enligt räddningstjänsten i Falköping hamnade fordonet utanför vägbanan, voltade och hamnade därefter i diket. Föraren lyckades ta sig ut ur bilen själv och fördes sedan i ambulans till sjukhuset i Skövde för kontroll.

– Det verkar inte vara några allvarliga skador på föraren, säger Ola Jacobsson, kontaktperson på räddningstjänsten i Falköping.

Vägen är nu öppen efter att ha inledningsvis varit delvis avstängd.

 

 

 

Olyckan skedde runt 12-tiden på riksväg 47 mellan Ullene och Gökhem. Enligt räddningstjänsten i Falköping hamnade fordonet utanför vägbanan, voltade och hamnade därefter i diket. Föraren lyckades ta sig ut ur bilen själv och fördes sedan i ambulans till sjukhuset i Skövde för kontroll.

– Det verkar inte vara några allvarliga skador på föraren, säger Ola Jacobsson, kontaktperson på räddningstjänsten i Falköping.

Vägen är nu öppen efter att ha inledningsvis varit delvis avstängd.