11 jun 2017 19:31

11 jun 2017 21:54

Kökrock utanför Falköping

FALKÖPING

Tre bilar krockade på väg 46 vid Stenstorp norr om Falköping vid 18.45 på söndagen. Uppgifter om en fjärde inblandad bil som avvikit finns men det kan vara ett missförstånd. Fyra personer är förda till sjukhus för kontroll, alla med lindrigare skador.

Räddningstjänsten uppgav initialt att det var fyra bilar som krockat, varav en avvikit. Men enligt rapport från polispatrull på plats kan det ha varit så att en fjärde bil gjort en vänstersväng och att de andra i samband med det kört in i varandra.

– Det var åtta personer iblandade, kvar på platsen. Två av dem barn, men de var tillsynes oskadda, säger Perry Malmberg.

Inga barn fanns bland de som fördes till sjukhuset för koll.

 

 

Räddningstjänsten uppgav initialt att det var fyra bilar som krockat, varav en avvikit. Men enligt rapport från polispatrull på plats kan det ha varit så att en fjärde bil gjort en vänstersväng och att de andra i samband med det kört in i varandra.

– Det var åtta personer iblandade, kvar på platsen. Två av dem barn, men de var tillsynes oskadda, säger Perry Malmberg.

Inga barn fanns bland de som fördes till sjukhuset för koll.