24 jul 2017 13:59

24 jul 2017 13:59

Final med halvfransk touch

FALKÖPING: Sommarens sista allsångskväll vid Pankasjön

Det är final för sommarunderhållningen vid Pankasjön på Mösseberg på torsdag. Då bjuds det på en show med halvfransk touch.

Halvfranska Hottkvintetten spelar på sommarens sista allsångskväll vid Pankasjön på Mösseberg i Falköping den 27 juli. Bandet har funnits sedan början av 1990-talet och har försökt föra både det franska och västgötska språket och kulturerna närmare varandra.

– Det har varit en fantastisk sommar och publiken har kommit i allt större skaror och vi har haft tur med vädret. Det har blivit några riktigt sköna kvällar vid sjön, säger Perra Ljungberg, en av sommarens tre programledare, i ett pressmeddelande.

Förutom allsång blir det musikquiz och ett grillrecept från trummisen och radiokocken Nicklas Österberg.

Halvfranska Hottkvintetten spelar på sommarens sista allsångskväll vid Pankasjön på Mösseberg i Falköping den 27 juli. Bandet har funnits sedan början av 1990-talet och har försökt föra både det franska och västgötska språket och kulturerna närmare varandra.

– Det har varit en fantastisk sommar och publiken har kommit i allt större skaror och vi har haft tur med vädret. Det har blivit några riktigt sköna kvällar vid sjön, säger Perra Ljungberg, en av sommarens tre programledare, i ett pressmeddelande.

Förutom allsång blir det musikquiz och ett grillrecept från trummisen och radiokocken Nicklas Österberg.