23 sep 2017 12:16

23 sep 2017 14:29

En till sjukhus efter frontalkrock

FALKÖPING

En person fick på lördagsförmiddagen föras till sjukhus efter att två bilar krockat i korsningen Odengatan-Parkgatan i Falköping.

Larmet om olyckan kom omkring 11.43.

– Det ska ha gått rätt så bra. Det var ju i centrum så det handlade inte om några höga hastigheter. Men de var väl lite chockade och någon som fick lite lindrigare skador, säger Kent Johansson, stabsbrandmästare vid räddningstjänsten i Falköping.

Totalt satt det tre personer i de två bilarna.

 

Larmet om olyckan kom omkring 11.43.

– Det ska ha gått rätt så bra. Det var ju i centrum så det handlade inte om några höga hastigheter. Men de var väl lite chockade och någon som fick lite lindrigare skador, säger Kent Johansson, stabsbrandmästare vid räddningstjänsten i Falköping.

Totalt satt det tre personer i de två bilarna.