05 dec 2017 18:36

05 dec 2017 18:36

Polisjakt efter misstänkt rattfyllerist

FALKÖPING

En polispatrull försökte vid 17.30-tiden på tisdagskvällen stoppa en personbil vid Floby utanför Falköping. Personbilen avvek dock från platsen varpå en polisjakt inleddes på väg 181 och slutade vid en grusväg i området.

Under jakten tappade bland annat den misstänkta bilen delar av avgassystemet och när bilen väl stoppades återfanns en ensam förare i bilen. Föraren, en man, misstänkts nu för rattfylleri och då han även saknade körkort misstänks han för grov olovlig körning.

Under jakten tappade bland annat den misstänkta bilen delar av avgassystemet och när bilen väl stoppades återfanns en ensam förare i bilen. Föraren, en man, misstänkts nu för rattfylleri och då han även saknade körkort misstänks han för grov olovlig körning.