12 jan 2018 02:54

12 jan 2018 02:54

Körkortslös förare misstänks för flera brott

En man i 20-årsåldern blev stannad av polisen i Falköping under natten. Förutom att han saknade körkort hittades även en soft air gun och utrustning för bensinslangning i bilen.

Föraren stannades på Östertullsgatan strax efter midnatt.

Eftersom han blivit rapporterad tidigare för liknande brott blir rubriceringen för det saknade körkortet grov olovlig körning, och gällande fynden i bilen misstänks han dessutom för brott mot vapenlagen samt förberedelse för stöld av drivmedel.

Föraren stannades på Östertullsgatan strax efter midnatt.

Eftersom han blivit rapporterad tidigare för liknande brott blir rubriceringen för det saknade körkortet grov olovlig körning, och gällande fynden i bilen misstänks han dessutom för brott mot vapenlagen samt förberedelse för stöld av drivmedel.