18 maj 2018 17:44

18 maj 2018 17:52

Fem bilar vandaliserades

FALKÖPING

Fem stycken bilar vandaliserades under torsdagskvällen och natten mot fredagen. Bilarna stod parkerade på Danska vägen i Falköping.

Samtliga bilar hade fått sin bakruta krossad.

– Jag vet att det för en tid sedan var ett flertal bilar i Östra Skaraborg som fick antingen sido- eller bakrutan krossade. Tydligen har man varit på jakt efter någon eftertraktad komponent. Men om det är så i det här fallet eller om det handlar om ren vandalism är oklart säger Fredrik Bergström, stationsbefäl vid Skövdepolisen.

Det finns ingen misstänkt till brottet.

Bilarna stod parkerade i närheten av sjukhuset.

Samtliga bilar hade fått sin bakruta krossad.

– Jag vet att det för en tid sedan var ett flertal bilar i Östra Skaraborg som fick antingen sido- eller bakrutan krossade. Tydligen har man varit på jakt efter någon eftertraktad komponent. Men om det är så i det här fallet eller om det handlar om ren vandalism är oklart säger Fredrik Bergström, stationsbefäl vid Skövdepolisen.

Det finns ingen misstänkt till brottet.

Bilarna stod parkerade i närheten av sjukhuset.