04 mar 2014 06:00

23 jan 2015 15:39

Samtal och signering med Lill-Babs

Barbro Lill-Babs Svensson kommer tillsammans med Lotta Bromé att besöka Hjo i mars. Anledningen till besöket är den nyproducerade boken ”Barbro” som de gjort tillsammans.

Den 7 mars arrangerar Hjo Bokhandel tillsammans med kulturkvarteret Pedagogien en kväll med artisten Barbro ”Lill-Babs” Svensson och journalisten Lotta Bromé på Park. De båda kommer att samtala på scenen om boken och om Barbros liv. Därefter följer mingel och signering.

Det var under en förläggardag i Göteborg som boken presenterades för Marita Holst Fogelström och Christina Knutsson på Hjo Bokhandel. De hamnade vid samma bord som Lotta Bromé och bokförlaget EA Förlag.

– Vi frågade då om det fanns ett intresse att komma till Hjo och presentera boken. Lotta som är från Skövde var direkt positiv och kände ju till Hjo, berättar Marita.

Boken som släpptes i september förra året porträtterar en av Sveriges största och mest folkkära artister. I kapitlen presenteras både privatpersonen Barbro Svensson och artisten Lill-Babs i kortare texter av Lotta Bromé, men främst består boken av bilder; privata, inte tidigare publicerade och proffstagna.

Den 7 mars arrangerar Hjo Bokhandel tillsammans med kulturkvarteret Pedagogien en kväll med artisten Barbro ”Lill-Babs” Svensson och journalisten Lotta Bromé på Park. De båda kommer att samtala på scenen om boken och om Barbros liv. Därefter följer mingel och signering.

Det var under en förläggardag i Göteborg som boken presenterades för Marita Holst Fogelström och Christina Knutsson på Hjo Bokhandel. De hamnade vid samma bord som Lotta Bromé och bokförlaget EA Förlag.

– Vi frågade då om det fanns ett intresse att komma till Hjo och presentera boken. Lotta som är från Skövde var direkt positiv och kände ju till Hjo, berättar Marita.

Boken som släpptes i september förra året porträtterar en av Sveriges största och mest folkkära artister. I kapitlen presenteras både privatpersonen Barbro Svensson och artisten Lill-Babs i kortare texter av Lotta Bromé, men främst består boken av bilder; privata, inte tidigare publicerade och proffstagna.

  • Malin Ingsten