17 maj 2014 06:00

23 jan 2015 15:44

Trehundra barn firade sin dag

Kommunens fritidshem hade gemensam fest

– Heja hajen! Fladdermusen äger! Jupiter är bäst!
Glädjeropen skallade när 320 fritidsbarn tågade genom stan för att fira sin stora dag.

Ingen kunde stoppa feststämningen som rådde när fritidshemmes dag skulle firas. Trots regntunga skyar och lite kyliga vindar gav sig de över trehundra utklädda fritidsbarnen ut på en gemensam marsch från Guldkroksskolans skolgård till slutmålet, som var Stadsparkens stora scen. Med färggranna skyltar, glada tillrop, visselpipor och skratt intog barnens stans gator och torg. Något som lockade till sig många nyfikna Hjobor längs vägen.

Festfolket samlades vid stora scenen för en stunds underhållning. Varje fritidshem fick också inta scenen för att stapla var sin utsmyckad drickaback.

Alla på festen bjöds sedan på hamburgare med dryck.

Ingen kunde stoppa feststämningen som rådde när fritidshemmes dag skulle firas. Trots regntunga skyar och lite kyliga vindar gav sig de över trehundra utklädda fritidsbarnen ut på en gemensam marsch från Guldkroksskolans skolgård till slutmålet, som var Stadsparkens stora scen. Med färggranna skyltar, glada tillrop, visselpipor och skratt intog barnens stans gator och torg. Något som lockade till sig många nyfikna Hjobor längs vägen.

Festfolket samlades vid stora scenen för en stunds underhållning. Varje fritidshem fick också inta scenen för att stapla var sin utsmyckad drickaback.

Alla på festen bjöds sedan på hamburgare med dryck.

  • Marita Sjöquist