14 jun 2014 06:00

23 jan 2015 15:45

Skolavslutning Fågelås skola

Till ljudet av kyrkklockarna tågade Fågelåseleverna in i Norra Fågelås kyrka för att ta farväl av läsåret. Prästen Krister Annell hälsade alla välkomna och tog tillfället i akt med att säga några väl valda ord. Skolans yngsta förmågor, F-3, intog scenen och bjöd på ett frejdigt framträdande med att bland annat sjunga ”Sommarlov det vill vi ha, det är så bra att ha...”. En höjdare var Ewald Jönssons finstämda framträdande när han på fiol spelade Det vackraste.

När de välkända psalmerna hade sjungits blev det avslutning med Idas sommarvisa.

Till ljudet av kyrkklockarna tågade Fågelåseleverna in i Norra Fågelås kyrka för att ta farväl av läsåret. Prästen Krister Annell hälsade alla välkomna och tog tillfället i akt med att säga några väl valda ord. Skolans yngsta förmågor, F-3, intog scenen och bjöd på ett frejdigt framträdande med att bland annat sjunga ”Sommarlov det vill vi ha, det är så bra att ha...”. En höjdare var Ewald Jönssons finstämda framträdande när han på fiol spelade Det vackraste.

När de välkända psalmerna hade sjungits blev det avslutning med Idas sommarvisa.

  • Marita Sjöquist