14 jun 2014 06:00

23 jan 2015 15:45

Skolavslutning Korsberga skola

Sexorna stod i fokus när Korsberga skola avslutade läsåret i kyrkan. De tågade med skolkamraterna från skolan med blågul fana i täten och tog plats i den välfyllda kyrkan där de bjöd på alltifrån ishockey, fotboll och dans i koret till diktläsning och överlämnade slutligen ett fotografi på hela klassen för att ingen skulle glömma dem när de nu tar steget upp på högstadiet. De yngre eleverna bjöd på somriga sånger och avgående rektorn Karin Gustafsson konstaterade att eleverna tagit sjumilakliv i sin utveckling och växt 180 centimeter tillsammans under det gångna läsåret.

Sexorna stod i fokus när Korsberga skola avslutade läsåret i kyrkan. De tågade med skolkamraterna från skolan med blågul fana i täten och tog plats i den välfyllda kyrkan där de bjöd på alltifrån ishockey, fotboll och dans i koret till diktläsning och överlämnade slutligen ett fotografi på hela klassen för att ingen skulle glömma dem när de nu tar steget upp på högstadiet. De yngre eleverna bjöd på somriga sånger och avgående rektorn Karin Gustafsson konstaterade att eleverna tagit sjumilakliv i sin utveckling och växt 180 centimeter tillsammans under det gångna läsåret.

  • Lars-Ola Carlén