24 jun 2014 12:15

23 jan 2015 15:46

Ny beläggning på 193:an

De som tänkt att ta sig en biltur till Tidaholm, via länsväg 193, kan förvänta sig en längre restid än vanligt.

Just nu utför Skanska, på uppdrag av Trafikverket, ett beläggningsarbete på länsväg 193 – från Linderydskorset I Fågelås, Hjo, till Tidaholm. Det är en ny specialbeläggning med gummiblandning som ska läggas på sträckan som är 1,5 mil lång. Arbetet påbörjades i förra veckan och beräknas hålla på fram till och med vecka 28.

Under den tiden som arbetet pågår kommer trafiken att dirigeras av en lots. Detta gör att bilisterna får räkna med att sitta i kö i väntan på sin tur att få ta sig fram i det körfält som finns tillgängligt för trafik.

Just nu utför Skanska, på uppdrag av Trafikverket, ett beläggningsarbete på länsväg 193 – från Linderydskorset I Fågelås, Hjo, till Tidaholm. Det är en ny specialbeläggning med gummiblandning som ska läggas på sträckan som är 1,5 mil lång. Arbetet påbörjades i förra veckan och beräknas hålla på fram till och med vecka 28.

Under den tiden som arbetet pågår kommer trafiken att dirigeras av en lots. Detta gör att bilisterna får räkna med att sitta i kö i väntan på sin tur att få ta sig fram i det körfält som finns tillgängligt för trafik.