08 okt 2014 15:02

23 jan 2015 15:51

Trafikolycka i Linderyd

Två personer hade änglavakt och fick lindriga skador när en pickup krockade med en långtradare i Linderydskorset på länsväg 195.

En trafikolycka inträffade vid ettiden i onsdags eftermiddag i Linderydskorset, en mil söder om Hjo på länsväg 195. När en pickup, som kom körandes från Tidaholmshållet på väg 193, skulle svänga ut på 195:an norrut uppmärksammades inte en långtradare som kom från Hjohållet.

Kollisionen var oundviklig, men ingen person uppges vara allvarligt skadade. De två personerna i pickupen fick lättare skador och fördes till sjukhus med ambulans. Långtradarchauffören klarade sig utan fysiska skador, men var chockad efter händelsen.

Olyckan drog ett stort räddningspådrag med fem brandbilar från Tidaholm och Hjo, tre ambulanser och två polisbilar.

Trots olyckan kunde trafiken passera på 195:an.

En trafikolycka inträffade vid ettiden i onsdags eftermiddag i Linderydskorset, en mil söder om Hjo på länsväg 195. När en pickup, som kom körandes från Tidaholmshållet på väg 193, skulle svänga ut på 195:an norrut uppmärksammades inte en långtradare som kom från Hjohållet.

Kollisionen var oundviklig, men ingen person uppges vara allvarligt skadade. De två personerna i pickupen fick lättare skador och fördes till sjukhus med ambulans. Långtradarchauffören klarade sig utan fysiska skador, men var chockad efter händelsen.

Olyckan drog ett stort räddningspådrag med fem brandbilar från Tidaholm och Hjo, tre ambulanser och två polisbilar.

Trots olyckan kunde trafiken passera på 195:an.