16 dec 2014 08:06

23 jan 2015 15:17

Klippte lyktstolpe med bil

En bil rammade en lyktstolpe på Strömdalsvägen i Hjo under natten. Det var vid 01.30-tiden som en privatperson såg hur den svarta personbilen kolliderade med stolpen och hur två personer lämnar platsen springandes. Efter sig lämnade de den lutande stolpen med elsladdar hängandes över gång- och cykelbanan. Bilen är avställd och enligt bilregistret är fordonet hemmahörande i Hjo. Polisen söker ägaren.

En bil rammade en lyktstolpe på Strömdalsvägen i Hjo under natten. Det var vid 01.30-tiden som en privatperson såg hur den svarta personbilen kolliderade med stolpen och hur två personer lämnar platsen springandes. Efter sig lämnade de den lutande stolpen med elsladdar hängandes över gång- och cykelbanan. Bilen är avställd och enligt bilregistret är fordonet hemmahörande i Hjo. Polisen söker ägaren.