22 dec 2014 16:51

23 jan 2015 15:17

Blixthalka vid olycksplats

En singelolycka inträffade 16.30 på väg 195 vid Spånhult mellan Hjo och Karlsborg. Det rådde blixthalka på platsen vid olyckstillfället. En person klämdes fast i olycksbilen. Räddningstjänsten fick skära loss den personen och två skadade fördes till Skaraborgs sjukhus Skövde i ambulans. Den ene med nacksmärtor och den andre med skador på benen uppger polisens länskommunikationscental i Göteborg.

En singelolycka inträffade 16.30 på väg 195 vid Spånhult mellan Hjo och Karlsborg. Det rådde blixthalka på platsen vid olyckstillfället. En person klämdes fast i olycksbilen. Räddningstjänsten fick skära loss den personen och två skadade fördes till Skaraborgs sjukhus Skövde i ambulans. Den ene med nacksmärtor och den andre med skador på benen uppger polisens länskommunikationscental i Göteborg.