20 jan 2015 08:36

23 jan 2015 15:18

Drogpåverkade stoppades under bilfärd

Vid Norra Fågelås stoppade polisen en personbil strax innan 02.00, under natten till tisdag. I bilen färdades en man i 60-årsåldern och en kvinna i 30 årsåldern som båda visade tydliga tecken på drogpåverkan. Mannen, som körde bilen, misstänks nu för drograttfylleri samtidigt som de båda är misstänkta för ringa narkotikabrott. Personbilen, som var avställd och hade körförbud, togs i beslag och avskyltades.

Vid Norra Fågelås stoppade polisen en personbil strax innan 02.00, under natten till tisdag. I bilen färdades en man i 60-årsåldern och en kvinna i 30 årsåldern som båda visade tydliga tecken på drogpåverkan. Mannen, som körde bilen, misstänks nu för drograttfylleri samtidigt som de båda är misstänkta för ringa narkotikabrott. Personbilen, som var avställd och hade körförbud, togs i beslag och avskyltades.