15 maj 2015 16:22

15 maj 2015 20:03

Drograttfull utan körkort i trafikolycka

UPPDATERAD: En kvinna i 40-årsåldern misstänks för grov olovlig körning samt drograttfylleri efter en trafikolycka i Linderydskorset vid väg 195 söder om Hjo.

Vid olyckan, som inträffade på fredagseftermiddagen, körde kvinnan på en framförvarande bil bakifrån när hon skulle ut på väg 195 från Tidaholmshållet. Kvinnan skadades lindrigt vid olyckan och fördes i ambulans till Skaraborgs sjukhus i Skövde.

Föraren i den andra personbilen klarade sig oskadd.

Vid olyckan, som inträffade på fredagseftermiddagen, körde kvinnan på en framförvarande bil bakifrån när hon skulle ut på väg 195 från Tidaholmshållet. Kvinnan skadades lindrigt vid olyckan och fördes i ambulans till Skaraborgs sjukhus i Skövde.

Föraren i den andra personbilen klarade sig oskadd.