24 jun 2015 18:50

24 jun 2015 18:50

Ny misstänkt för dråpförsök på Hjobo

Tidigt på midsommardagen knivskars en 25-årig man från Hjo svårt i Strömstad. Nu är en ny person misstänkt för brottet.

Hjobon skadades i buken men hans tillstånd var dock aldrig livshotande. En man greps på midsommardagens kväll misstänkt för dråpförsök. Dessutom greps en kvinna misstänkt för att ha skyddat den misstänkta gärningsmannen. De anhölls men släpptes på tisdagen.

I samma veva greps och anhölls i stället en man i 30-årsåldern för knivskärningen, skriver Bohusläningen. Mannen är bosatt i Strömstad, men han förnekar brott. I väntan på advokat har han har dock inte förhörts ordentligt av polisen. Häktningsförhandlingar kommer att äga rum de närmsta dagarna, uppger tidningen.

Hjobon skadades i buken men hans tillstånd var dock aldrig livshotande. En man greps på midsommardagens kväll misstänkt för dråpförsök. Dessutom greps en kvinna misstänkt för att ha skyddat den misstänkta gärningsmannen. De anhölls men släpptes på tisdagen.

I samma veva greps och anhölls i stället en man i 30-årsåldern för knivskärningen, skriver Bohusläningen. Mannen är bosatt i Strömstad, men han förnekar brott. I väntan på advokat har han har dock inte förhörts ordentligt av polisen. Häktningsförhandlingar kommer att äga rum de närmsta dagarna, uppger tidningen.