02 aug 2015 15:16

02 aug 2015 15:16

Man skadad i mc-olycka

HJO

En man i 70-årsåldern från Skövde skadades lindrigt i samband med en mc-olycka vid södra infarten till Hjo på länsväg 195 under lördagseftermiddagen.

Mannen fördes till sjukhus med ambulans efter att klagat på smärtor i nacke och rygg sedan han förlorat kontrollen på sin motorcykel och kört rakt fram i rondellen. Enligt polisen var inget annat fordon inblandat i olyckan som ägde rum vid 17.30-tiden.

En man i 70-årsåldern från Skövde skadades lindrigt i samband med en mc-olycka vid södra infarten till Hjo på länsväg 195 under lördagseftermiddagen.

Mannen fördes till sjukhus med ambulans efter att klagat på smärtor i nacke och rygg sedan han förlorat kontrollen på sin motorcykel och kört rakt fram i rondellen. Enligt polisen var inget annat fordon inblandat i olyckan som ägde rum vid 17.30-tiden.