05 aug 2015 06:50

05 aug 2015 08:58

Villa brann ner till grunden

Vid tolvtiden, natten till onsdagen, larmades polis och räddningstjänst under en brand i en villa i utkanten av Fridene, Hjo. Personen som bor i huset lyckades ta sig ut på egen hand men fick köras till sjukhuset efter att ha fått brännskador på ben och rygg. Huset brann ner till grunden och branden uppstod, enligt den boende i fastigheten, i samband med eldning i en vedspis. Platsen är avspärrad och under dagen ska det göras en teknisk undersökning.

Vid tolvtiden, natten till onsdagen, larmades polis och räddningstjänst under en brand i en villa i utkanten av Fridene, Hjo. Personen som bor i huset lyckades ta sig ut på egen hand men fick köras till sjukhuset efter att ha fått brännskador på ben och rygg. Huset brann ner till grunden och branden uppstod, enligt den boende i fastigheten, i samband med eldning i en vedspis. Platsen är avspärrad och under dagen ska det göras en teknisk undersökning.