24 sep 2015 19:03

24 sep 2015 20:08

Misstänkt rattfylla

En person fick följa med polisen efter misstanke om rattfylleri.

Ett vittne larmade polisen efter att ha uppmärksammat en vårdslös trafikant. Polisen åkte till platsen och hittade föraren och den parkerade bilen på en busshållsplats. Personen, som är misstänkt för rattfylleri, fick blåsa och sedan följa med polisen för vidare provtagning. Händelsen inträffade strax efter klockan fem på torsdagseftermiddagen i Knäppetorp, Hjo.

 

Ett vittne larmade polisen efter att ha uppmärksammat en vårdslös trafikant. Polisen åkte till platsen och hittade föraren och den parkerade bilen på en busshållsplats. Personen, som är misstänkt för rattfylleri, fick blåsa och sedan följa med polisen för vidare provtagning. Händelsen inträffade strax efter klockan fem på torsdagseftermiddagen i Knäppetorp, Hjo.