11 okt 2015 19:00

12 okt 2015 06:50

Slog sönder bil

En person i trettioårsåldern åkte till en bostad i utkanten av Hjo och slog sönder en bil.

Den brottsmisstänkte lämnade sedan orten i ett stulet fordon som senare återfanns på en adress i Tidaholm. När en polispatrull skulle göra en husrannsakan hos personen slog denne till en av poliserna. Personen är nu gripen och misstänkt för bland annat våld mot tjänsteman, våldsamt motstånd och narkotikabrott. Händelsen inträffade vid lunchtid på söndagen.

Den brottsmisstänkte lämnade sedan orten i ett stulet fordon som senare återfanns på en adress i Tidaholm. När en polispatrull skulle göra en husrannsakan hos personen slog denne till en av poliserna. Personen är nu gripen och misstänkt för bland annat våld mot tjänsteman, våldsamt motstånd och narkotikabrott. Händelsen inträffade vid lunchtid på söndagen.